Вхід Реєстрація

Благодійні ярмарки

15.10.2017

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить благодійний ярмарок у ліцеї. Цей рік не став винятком . Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі х любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Відбувався ярмарок протягом двох днів на трьох поверхах тому всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве. 

Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. 

Осінній смачний ярмарок традиційно є благодійним. Кошти, які вдалося зібрати, будуть розподілені адресно: на допомогу воїнам АТО, дітям-сиротам, онкохворим так, як це відбувається щороку. Чекаємо на звіт.