Вхід Реєстрація

Екскурсія по місту Києву 8-В

23.11.2015

16 листопада  учні 8-В класу нашого ліцею їздили на екскурсію  по Києву. Свої враження вони описали так.

«Ми зібралися біля ліцею. Погодні умови не дуже сприяли для проведення вільного часу,  але настрій у всіх був пречудовий. Адже майже чотири години ми будемо разом, і не для навчання на уроках, а для спілкування та отримання нових вражень.

Нас чекав комфортабельний автобус. Водій був дуже спокійним, і як професіонал він нам дуже сподобався. Наш екскурсовод - пані Наталя -  дуже цікаво розповідала про історію рідного міста. Але не ту, що ми можемо знайти у підручниках, книгах або в Інтернеті. Виявилось, що ми дуже багато чого не знали. Навіть ці вулиці чи площі, де ми вже були колись, ми побачили іншими очима. І кожен з нас замислився над тим, що знати історію свого рідного міста, це вкрай важливо.   

Нас вразив Свято-Володимірський кафедральний патріарший собор м. Києва. Величність споруди, особливо зблизу, справляє дуже сильне враження. Ми відчули якусь особливу духовну гармонію. І, мабуть, усі задумалися про щось особисте, тому що в автобус ми повернулися вже трохи іншими…

На Андріївському узвозі ми помітно стали  більш активними. Дозволили собі  трохи посміятися та погомоніти. В Парку Слави ми  згадали тих, хто загинув під час війн…  Взагалі, нам всім екскурсія сподобалась. І радимо нашим товаришам з інших класів обов’язково побувати на такій екскурсії та отримати задоволення».