Вхід Реєстрація

Організація навчання з 05 квітня

05.04.2021
Шановні учасники освітнього процесу!
На виконання Протоколу Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 29 від 01.04.2021 та відповідно до наказу Департаменту освіти і науки №53 від 01.04.2021, з метою зниження темпів поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19 та забезпечення посилення протиепідемічних заходів, учнів 1-11 класів з 05 квітня 2021 року буде переведено на тимчасовий дистанційний формат навчання.
Адміністрація та педагогічний колектив ліцею вживають усі можливі заходи, спрямовані на належну організацію освітнього процесу у цей період.
-Уроки під час дистанційного навчання будуть проводитися згідно з чинним розкладом. Початок занять о 8.30 і далі будуть проводитися згідно затвердженого розкладу дзвінків.
-Вчителі самостійно визначають режим проведення окремих навчальних занять (синхронний – у режимі реального часу або асинхронний – у зручний для учнів та вчителя час). При цьому не менше 30% навчального часу, передбаченого освітньою програмою школи, організовується у синхронному режимі – онлайн (решта занять в асинхронному режимі).
-Усі навчальні матеріали, завдання до уроків, посилання на відео-уроки надаються учням через платформу Google ClassRoom, до яких усі учні вже підключені. Усі інструкції щодо формату проведення уроку, завдання для самостійної роботи та терміни їх виконання будуть надаватися вчителями.
-Інформація про проведення онлайн-уроків для учнів 1-11-х класів кожного наступного навчального тижня буде знаходитися у Google-таблиці, яка розміщується на сайті ліцею http://golos241.in.ua в розділі «Освітній процес. Дистанційне навчання». http://golos241.in.ua/ua/navchal_nij_procz/distanczjne_navchannya.htm
-При проведенні онлайн-уроків та використанні технічних засобів навчання вчителі ліцею обов'язково будуть враховувати «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»
-Облік навчальних досягнень учнів проводиться через ресурс Електронний щоденник, доступ до якого мають усі діти і батьки учнів.
-Визначити електронну пошту ліцею: golos241@golos241.kiev.ua та месенджер на офіційній сторінці ліцею у Facebook каналами для зв’язку учасників освітнього процесу з адміністрацією ліцею.