Вхід Реєстрація

Про завершення навчального року та переведення учнів до наступного класу

07.05.2020

Шановні батьки учнів ліцею та учні!

Карантин подовжено до 22 травня.
Завершення навчального року дистанційне. Відповідно до структури навчального року він завершиться 29 травня 2020 року.

Оцінки за семестр та рік будуть виставлені вчасно. Річне оцінювання виставляється з урахуванням результатів оцінювання за перший та другий семестри навчального року.

Відповідно до наказу МОН від 30 березня 2020 року № 463, зареєстрованого Міністерством юстиції України 09 квітня 2020 року за № 333/34616, учнів 4-х та 9-х класів у 2019-2020 навчальному році звільнено від державної підсумкової атестації (далі - ДПА). У відповідних документах про освіту робиться запис «звільнений(а)».

Переведення учнів ліцею (крім перших та других класів) до наступного класу здійснюється на підставі результатів підсумкового (семестрового та річного) оцінювання учнів згідно з рішенням педагогічної ради. Учні першого або другого класу переводяться до наступного класу згідно з рішенням педагогічної ради.

Усі табелі, свідоцтва досягнень  та свідоцтва про закінччення 9 класу  учні отримають до 15 червня на електронні пошти чи особисто (учні 9-х класів).
 

Учням 7-х класів пропонуємо продовжити навчання у 8-х з поглибленим вивчення окремих  предметів, а саме математики, історії та біології. Зарахування учнів до класів із поглибленим вивченням окремих предметів здійснюється на безконкурсній основі на підставі письмової заяви батьків (осіб, які їх замінюють) відповідно до здібностей та інтересів учнів, рівня їх навчальних досягнень з даного предмета, з урахуванням рекомендацій учителів відповідних предметів та психологів закладу.

Учні 11-х класів складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання (далі - ЗНО) відповідно до Календарного плану підготовки та проведення ЗНО 2020 року зі змінами, внесеними на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 06 квітня 2020 року № 480.  Документи про здобуття повної середньої освіти учні отримують після проходження ДПА.

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надає роз'яснення щодо особливостей проведення річного оцінювання, переведення учнів до наступних класів, видачі документів про освіту в умовах карантину і дистанційного навчання у своєму листі від 23 квітня 2020 р. № 063-2282   https://don.kyivcity.gov.ua/files/2020/4/27/letter.pdf