Вхід Реєстрація

Cвято для першокласників: «Книга – твій друг»

10.10.2015

9 жовтня в ліцеї «Голосіївський» №241 відбулося свято для першокласників на тему: «Книга – твій  друг». На свято завітали бібліотекарі шкіл Голосіївського району, а також методист РНМЦ Т.А. Кутова. Відкрила свято завуч початкових класів І.М. Саїнчук і побажала учням добре вчитися, любити книгу і багато читати. Бібліотекар ліцею А.А. Новікова подякувала учням і їхнім батькам за те, що вони прийняли активну участь у добрій справі – зборі макулатури. Розповіла, що з одного дерева можна надрукувати підручників на один клас, тому що дерево росте приблизно 50 років. Крім того дерево - це кисень, яким ми дихаємо. Тож треба берегти книжки, дерева і навколишнє середовище.

Педагог – організатор О.І. Панасюк  поговорила з дітками про правила поведінки в школі. Особливу увагу звернула на те, щоб учні не спізнювалися на уроки. Для цього бібліотекар А. А. Новікова подарувала класоводам плакат з годинником.

Наприкінці свята відбувся концерт, який підготували діти з різник класів під керівництвом вчителя музичного мистецтва Т.Л. Високолян.

В кінці свята директор ліцею Н.В. Шульга побажала всім успіхів в роботі і навчанні.