Вхід Реєстрація

Тиждень правознавства

13.12.2015

В період з 7 по 12 грудня в ліцеї Голосіївський  № 241 м Києва пройшов тиждень правових знань, присвячений Міжнародному дню захисту прав людини. Учні ліцею з відповідальністю віднеслись до заходів, проведених в ліцеї в рамках тижня.

Заздалегідь було оголошено про конкурс малюнків на тему: « Моя країна – Україна». Діти середніх та старших класів з усією глибиною та різноманітністю підійшли до розкриття даної теми. Особливо було відзначено плакати 10-а,10-Б, 9- а, 9-Б, 9-В класів, а також окремі маленькі малюночки учнів середніх класів.

У вівторок, 8 грудня на паралелі 9-х класів було проведено правовий Брейн – ринг, де учні показали достатні знання з правознавства. Найкраще відзначились команди 9-а та 9-в класів. Дякуємо ліцеїстам за активну роботу.

Особливо хотілося б відзначити роботу  дітей 10- а класу, які розробили, підготували і показали учням старшої та середньої школи  проект- презентацію на тему: « Війна як засіб вирішення суперечностей між народами і державами»- ця тема дуже болюча для сучасного українського суспільства і особливо цікаво було слухати розкриття і бачення   теми очима ліцеїстів, які продемнострували цей проект. В окремих класах після перегляду проекту - презентації виникала жвава дискусія: то що таке війна? Що вона приносить людству?.

Для учнів початкової школи було підготовлено гру - вікторину учнями 10- а класу «Чи знаємо ми права людини?» . Діти з радістю зустрічали   своїх старших друзів і з цікавістю всупали з ними в спілкування,дізнаючись багато нового.

 В четвер,10 грудня на першому уроці було проведено в усіх класах ліцею  Єдиний урок до Міжнародного дня захисту прав людини «Права людини».

В рамках тижня правознавства було проведено екскурсії до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.

 Цікавим  і насиченим виявився тиждень правознавства. Дякуємо всім за допомогу, підтримку, розуміння.